Mascha Koeman 06 406 233 55
Fit en gezond door goede voeding

Hoeveel zit jij?

Ongemerkt zitten we een groot deel van de dag: op ons werk, in de auto, op de bank. Intussen wordt steeds duidelijker dat zitten helemaal niet goed voor ons is. Mensen die veel zitten hebben een verhoogde kans op hartziekten, diabetes, een hoge bloeddruk en kanker, zelfs als ze regelmatig sporten. Het is het zitten zelf dat een slechte invloed heeft op onze gezondheid.

Lees meer…

Lekker op vakantie

Het is zomer! Die heerlijke tijd van terrasjes, ’s avonds lang buiten zitten, gezellige buurtbarbecues en lekker op vakantie gaan. Gezelligheid en lekker eten en drinken horen bij elkaar en voor je het weet ben je na de vakantie dan ook zomaar een paar kilootjes rijker. Dat is natuurlijk geen drama, maar het kost betrekkelijk weinig moeite om die extra vakantiekilo’s te voorkómen.

Lees meer…

in4FOOD gaat bloggen

Je leest het goed!

Vanaf vandaag blog ik regelmatig over een gezonde levensstijl en hoe je beter in je vel kunt gaan zitten. De focus ligt daarbij niet op afvallen, maar op het stap voor stap gezonder gaan leven. Dat je daardoor afvalt is natuurlijk een heel prettige bijkomstigheid.

Lees meer…