Mascha Koeman 06 406 233 55
Fit en gezond door goede voeding
 

Workshops en lezingen

Het aanbod van voedingsmiddelen is enorm, de reclames en gezondheidsclaims van levensmiddelenfabrikanten worden steeds slimmer en de media overspoelen je met artikelen over gezond leven en eten.

Welke voedingsmiddelen zijn dan écht gezond?

Hoe help ik mijn kinderen om gezonde keuzes te maken?

Ik vind gojibessen hartstikke vies, heb ik dat ‘superfood’ eigenlijk wel nodig?

Ik kan je door middel van een lezing of workshop wegwijs maken in de wirwar van informatie over onder andere gezondheidsclaims, toevoegingen en zoete verleidingen.

Dat kan informatief zijn in de vorm van een lezing aan de medewerkers van je afdeling, maar ook heel interactief, bijvoorbeeld door middel van een workshop waarbij de leerlingen uit je klas zelf aan de slag gaan. Zo kunnen ze proefondervindelijk ontdekken dat lekker en gezond eten heel goed samen kunnen gaan.

in4FOOD &

BONS

Voor BONS verzorg ik naschoolse kookworkshops voor kinderen van de basisscholen in de gemeente Borsele. Door middel van spel en kookles leren de kinderen meer over gezonde voeding.

Thema’s voor workshops met kinderen:

Thema’s voor workshops/lezingen volwassenen:

Voor alle workshops en lezingen geldt dat ze interactief zijn en op maat worden gemaakt.

Heb je een idee over een workshop of een lezing, maar staat het onderwerp er niet bij? Neem dan even contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.