Mascha Koeman 06 406 233 55
Fit en gezond door goede voeding en slaap
 

in4FOOD

Je fitter voelen en er beter uitzien, wie wil dat nu niet?

In4FOOD helpt je om stap voor stap beter in je vel te gaan zitten. Letterlijk en figuurlijk.


Believe you can, and you’re halfway there!

Wil je écht iets veranderen aan je conditie, je gewicht of je leefstijl? Het is mijn overtuiging dat je het dan ook kunt. Mijn persoonlijke begeleiding en de realistische doelstellingen helpen je om je einddoel te halen. Het aanpassen van je leefwijze kan er zelfs toe leiden dat je klachten afnemen.

Moet je dan vanaf nu het roer volledig omgooien, als een razende gaan sporten en alleen nog maar gezond en verantwoord eten?

Nee, dat hoeft niet! Als je stapsgewijs werkt aan een nieuwe leefstijl, ervaar je bij elke stap die je hebt gezet een succesmoment. Dat stimuleert en motiveert je om ook de volgende stap te zetten, waardoor je steeds dichter bij je einddoel komt.


Het gaat om de balans

Samen kijken we naar je eet- en leefpatroon. Heb je een drukke baan, onregelmatig werk, een gezin? Daar houd ik rekening mee als ik een persoonlijk stappenplan voor je opstel.

Je begint met het bijhouden van een voedingsdagboek. Ik help je om een balans te vinden tussen eten en bewegen. Ik ken de valkuilen die je op je pad kunt tegenkomen en help je om je weg te vinden in de jungle van misleidingen in de supermarkt.

Bij elke stap die je zet voel je je lekkerder. Je bent trots op jezelf en dat gevoel wil je niet meer kwijt. Zo ontstaat er een nieuw patroon en is er sprake van een duurzame verandering. En dat is precies wat we willen bereiken!


Een integrale benadering

In4FOOD werkt nauw samen met een aantal gezondheids- en sportprofessionals, zoals een natuurgeneeskundig therapeut, fysiotherapeut, leefstijlcoach, osteopaat, kindercoach en diverse sportverenigingen. Hierdoor kan ik je een nóg persoonlijkere begeleiding bieden, die helemaal op jou is afgestemd. Kijk hier voor een overzicht van de programma’s.

Wil je meer weten of kun je niet wachten om te beginnen? Neem dan snel contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek!