Mascha Koeman 06 406 233 55
Fit en gezond door goede voeding en slaap
 

Contact


Hallo, ik ben Mascha, erkend BGN-gewichtsconsulent, voedings-en slaapcoach en heb sinds 2011 een eigen praktijk in Heinkenszand.  Vroeger heb ik als instellingskok gewerkt en als laborante/HACCP-coördinator op een voedingsmiddelenlaboratorium. Voeding vormt dus de rode draad in mijn werkzaamheden.

Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om zowel mentaal als fysiek goed in je vel te zitten. Het is dan ook mijn passie om kinderen en volwassenen te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. Ik ben voorstander van natuurlijke, onbewerkte voeding en geef geen standaardadviezen.

Naast de individuele begeleiding verzorg ik groepsbegeleidingen bij (sport)verenigingen. Ook geef ik lezingen en workshops voor bedrijven, verenigingen en scholen.

Doordat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland, worden mijn consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook volg ik regelmatig bijscholing.

Ik ga zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens volgens de richtlijnen Algemene Verordening Gegevensbescherming Consumenten (AVG2018). Klik hier voor de Privacyverklaring.