Mascha Koeman 06 406 233 55
Fit en gezond door goede voeding en slaap

Fietstour langs de boer!

Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier.

Fiets gezellig mee op vrijdag 9 juni 2023!

U start om 11.00 uur op de carpoolplaats van de ANWB (Vierwegen 1, Kapelle) of om 11.30 uur bij Biologische Angusfokkerij Poelzicht (Bimmelsweg 3, ‘s-Heer Abtskerke). De 37 km lange route fietst u in eigen tempo (de routebeschrijving ontvangt u tevoren per mail). Wilt u aan de rondleidingen deelnemen bij de boerenbedrijven (Biologische Angusfokkerij Poelzicht, De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk en Fruitteeltbedrijf De Ring)? Dan is het wel belangrijk dat u op de aangegeven tijden aanwezig bent op de locaties. Bij elk bedrijf krijgt u lekkere producten mee en natuurlijk bent u vrij om ook nog iets in de boerderijwinkeltjes te kopen.

Onderweg ontvangt u een lunchpakket.

We eindigen de fietstour in theetuin Op Hof Olmenstein, waar u onder het genot van koffie/thee en een gebakje heerlijk kunt nagenieten. Daar zal ook een korte presentatie gegeven worden en krijgt u een lekker recept mee voor de producten die u onderweg hebt gekregen.

Deelname aan de tocht is geheel op eigen risico. Geen restitutie van het inschrijfgeld, behalve als de tour door de organisatie wordt afgelast bij extreem weer.

Een week van tevoren ontvangt u nog een mail met alle info (waaronder de routebeschrijving) op een rijtje.

Wat moet u zelf meenemen? Voldoende drinken, eventuele tussendoortjes en de routebeschrijving die u per mail hebt ontvangen. Voor de rest zorgen wij.

  Aanhef

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  Opstapplaats: ANWB carpool, KapelleAngusfokkerij, 's-Heer Abtskerke

  Betaalwijze (verplicht)

  Acceptatie (verplicht)